Himne a la Mare de Déu dels 'Desemparats'

 

Patrona d'Atzeneta d'Albaida

_________________________

           

           

            En el present any de Nostre Senyor de 2016 celebrem en Atzeneta d'Albaida el 50 Aniversari de la Coronació de la Mare de Déu dels 'Desemparats' com a Patrona del nostre benvolgut poble. Dins del marc d'este esdeveniment hem volgut fer una nova y cuidada edició del que és l'Himne Oficial a la Mare de Déu dels 'Desemparats' - Patrona d'Atzeneta d'Albaida.

 

            Este himne va ser composat per a l'ocasió l'any 1966 per Ramón Cercós, músic de la Ciutat de València. L'autoria de la lletra musicada es del poeta i dramaturg Ricard Sanmartí, també valencià. El càntic a la Mare de Déu està dedicat a l'última fulla de la partitura original a Vicente Roses, per tots conegut com Vicent 'El campaner'.

 

            Als tres deguem agrair els atzenetins la realització d'esta peça musical que forma ja part del patrimoni dels fidels del nostre poble i que ara tornem a posar en valor i estima. Podem descarregar-la i escoltar-la gaudint de la seràfica veu de Reme Cortés Tormo a qui també donem les gràcies per la seua desinteressada col·laboració.

 

     J. Tormo Soler

Descarga
Himne Oficial a la Mare de Déu dels 'Desemparats' - Patrona d'Atzeneta d'Albaida
Partitura.pdf
Documento Adobe Acrobat 431.3 KB


Veu, Cordes i Orgue

Veu i Cordes

Veu i Orgue
Descarga
Himne a la Mare de Déu dels 'Desemparats' - Atzeneta
Veu, Cordes i Orgue.mp3
Archivo de audio MP3 4.2 MB